Drugi o nas

 • Ljubica Štok
  Vodja tajništva uprave Cimos d.d.
  Najti pravo rožo za vsak prostor, vsako priložnost in vsako osebo je umetnost.

  Puncam iz cvetličarne Gea popolnoma zaupam in jim brez skrbi prepustim izbiro, saj me še nikoli niso razočarale.

 • Spletni nakupovalec
  dne 15.05.2012 sem preko vaše spletne prodaje oddala naročilo (šopek z roza vrtnicami s posvetilom).
  Sedaj me je klicala prejemnica šopka in mi z navdušenjem povedala, da je zelo presenečena in ker je ni bilo doma ampak v službi, jo je vaš dostavljalec poklical in ji šopek pripeljal v službo.
  Res same pohvale, da še obstajajo podjetja kjer jim je pomemben tudi končen rezultat in zadovoljstvo stranke.
  Zelo sem pozitivno presenečena in z veseljem vas bom ob naslednji priložnosti spet kontaktirala in tudi priporočila vsem, ki bojo potrebovali kaj podobnega :)
 • Maja Djorcev

  Lepo pozdravljeni,

  moje ime je Maja in trenutno bivam v ZDA. Pred nekaj dnevi sem pri vas naročila šopek rož za mojo mamo, ki je praznovala rojstni dan. Pisem vam zato, ker bi se vam zelela iskreno zahvaliti za vašo storitev! Šopek je bil zares zelo skrbo izbran všeč pa mi je tudi to, da se posebej potrudite tudi s sporočilom in odnosom do strank. Bila sem več kot prijetno presenečena nad vašim pristopom in vam želim veliko uspeha tudi v prihodnje!

  Veselim se prihodnjega sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljam.

 • Elena debiasi

  Buongiorno,

  Volevo ringraziarvi per l'ottimo lavoro che avete fatto per il nostro matrimonio del 21 giugno.
  Le decorazioni di chiesa, auto e ristorante erano bellissime.
  Tutti i nostri invitati si sono complimentati con noi per la bellezzadei fiori.
  Siete state invisibili, disponibilissime e puntuali, e con grandeeleganza e semplicità.
  Anche il mio bouquet di tulipani rosa mi è piaciuto!
  Grazie di tutto.

  --------------

  Dober dan.
  Rada bi se vam zahvalila za odlično opravljeno delo za najino porokodne 21.junija.
  Aranžmaji v cerkvi in restavraciji, ter okrasitev avtomobila, so bili čudoviti. 
  Vsi naši gostje so izrazili svoje navdušenje nadlepoto cvetja.
  Bile ste diskretne, na razpolago in točne, vse je bilo elegantno izpeljano in hkrati preprosto.
  Moj poročni šopek iz rožnatih tulipanov mi je bil všeč.
  Hvala za vse 

   

 • Ketty e Marco Cernecca

  "Il 2 ottobre di quest'anno (2010) e stato il giorno in cui ci siamo detti reciprocamente il "SI" per tutta una vita. In questo giorno cosi importante per noi abbiamo avuto la fortuna di avere tutto che ci sorrideva, dalla giornata, agli amici e parenti vicini, dalla celebrazione, alla chiesa resa bellissima e "sorridente" anch'essa dai fiori che la ornavano.

  I fiori, dei girasoli bellissimi di un giallo acceso e caldo uniti a rose bianche, margheritine da campo e un po' di verde hanno dato un tocco di calore e di sorriso a tutta la giornata. Il bouque ci ha accompagnato sempre, tanto che al momento del classico "lancio" mi e costato davvero molto separarmene... vedendo le foto vorrei non averlo lanciato.

  Tutti gli invitati ci hanno fatto i complimenti per tante cose, in particolare per i fiori che sono stati veramente ben preparati e curati; sistemati da mani esperte che con tanto amore creano e lavorano con questi doni della natura.

  Vogliamo ringraziare di cuore Diana e le amiche del negozio "cvetlicarna GEA" di Capodistria, fantastiche "artiste dei fiori", per il bellissimo lavoro fatto, per le stupende composizioni floreali che hanno allietato la celebrazione nella chiesa, per le composizioni che hanno colorato e addobbato il ristorante e la festa e per la bellissima corona che ha abbellito la macchina.

  In particolare un grazie enorme per il bellissimo bouque: e stato proprio cio che volevo, quello che desideravo e che mi immaginavo. Solo parlando con Diana, raccontandole un po' del vestito e della chiesa lei ha capito cio che volevo e si e immaginata gia tutto ha "addobbato con i fiori", in modo speciale come desideravamo noi, il giorno piu bello della nostra vita. Grazie davvero per tutto Diana.

 • Lidija in Nino Orozović

  Imeli smo se neskončno lepo, sproščeno in nasmejano. Tudi zaradi Vaše pomoči.
  Najlepše se Vam zahvaljujeva za vse kar ste naredili, za ves trud, ki ste ga vložili, da je bil najin dan res popoln.

 • Katjuša in Davor

  "Vsi dogodki v življenju so lahko s cvetjem še lepši. Naš poročni dan nam je z veličastnim cvetjem polešala cvetličarna Gea.
  Poskrbela tako za dekoracijo gostilne, kot tudi za poročni šopek, naprsne šopke in druge cvetlične aranžmaje.
  Usklajenost cvetja in zelenja, barv, z našimi oblekami, z našimi osebnostmi....preprosto se jim prepustite in gotovo boste zadovoljni.
  Vsak človek ima svoj cvet, oni pa poznajo tistega pravega za vas.
  Priporočava vam!"

 • Andreja in Tom.

  "Vsaka nevesta si svojo poroko zamišlja pravljično. Ne vem, če se vsem ta želja uresniči, meni se je.
  Gospa Diana nama je pričarala pravljico, ki si je ne bi mogla zamisliti niti v sanjah. Njena čarovnija je pustila goste brez besed, naju pa z nasmehom na ustnicah in solzami v očeh. Že ko sem stopila v Cvetličarno Gea, me je estetsko in z okusom narejen ambient prepričal, da sem na pravem mestu.
  Pogovor z gospo Diano, v katerem sem ji zaupala svoje želje in nato skupni ogled kraja poroke, sta samo potrdila, da lahko gospe Diani popolnoma zaupam in ji pustim proste roke, da ustvarja svojo čarovnijo.
  In zgodilo se je - prostor, gostje, priče, družice, ženinovi spremljevalci in midva, smo se zlili v travnik prekrasnega cvetja. Težko je opisati z besedami, ker bi besede lahko naredile lepoti krivico. Bila sva princesa in princ v pravljici, ki jo je pomagala ustvariti gospa Diana. Nepozabno."
  S hvaležnostjo v srcu, Andreja in Tom.