Kongresi in prireditve

Ali ste vedeli, da rdeče cvetje ni primerno za protokolarne dogodke v dopoldanskem ali popoldanskem času? Večerja pa bo ob takem cvetju potekala bolj sproščeno in neformalno.

 
 

Lahko se pohvalimo z 20-letnimi izkušnjami  na področju izdelave cvetličnih aranžmajev za potrebe raznih poslovnih in protokolarnih dogodkov kot so: proslave, kongresi, prireditve, razna srečanja, seminarji...

Skoraj ni dogodka na Obali, da ne bi naša cvetličarna bila soudeležena pri izvedbi dekoracije ali pa šopkov. 

14 let smo z izkušnjami in znanjem opremljali hotele Bernardin z okrasnimi lonci in lončnicami ter posebnimi trajnimi dekoracijami.
 
 
Posebna izkušnja je bila izvedba vseh cvetličnih aranžmajev za izredno zahteven protokol Ministrstva za obrambo ob srečanju članic NATA  leta 2005.
 
 

Znova in znova je izziv dekoracija odra Gledališča Koper, Gledališča Izola in tudi Avditorija Portorož (Osebnost Primorske, Obletnica Radia Koper in obletnica Televizije Koper).

Zaupala so nam razna podjetja, občine, krajevne skupnosti, šole,  hoteli (14 let Hoteli Bernardin group, Hoteli Palace ), ministrstva ( Ministrstvo za zunanje zadeve, Ministrstvo za obrambo ). Že od ustanovitve našemu profesionalnemu odnosu zaupa tudi Univerza na Primorskem.

 

Dekoracije, pa naj bodo večje ali manjše, opravimo vestno in z dobrim občutkom za prostor in namen.

Pa še nekaj nasvetov o rabi cvetja za prireditve in poslovna srečanja:

 

  • rdeče cvetje uporabimo za večerne dekoracije, če naročnik želi, da večerja poteka v bolj neformalnem vzdušju, sicer uporabimo svetlo cvetje.
  • v zaprtih prostorih ne uporabimo cvetja močnega vonja, kot so nekatere lilije, violaccioca in podobno
  • ne uporabljamo cvetja, ki ob dotiku lahko pusti razne madeže na oblekah ali rokah (prašniki lilij in veliko drugih, zato le-te odstranimo)

 

Video vsebina

Prireditve